Hvordan Tjene Penger På å Skrive Poesi På Nettet

De betaler 3 øre per ord, men jeg klarte ikke å finne ut hva den maksimale lengden på et dikt kan være. Noen diktere selger diktene sine på Fiverr der du har muligheten til å selge verkene dine for alt mellom kr5 og kr160, avhengig av hva du tilbyr. Hvis innsendelsen av listen er godkjent, vil du bli sendt kr100 via Paypal. Når du er godt etablert, kan det hende at du kan skrive dikt for andre nettsteder og kreve et gjestebloggingsgebyr. Og du kan tjene penger på YouTube-kanalen din på flere måter: Sørg for ikke å dra nytte av enkelt innsendinger og overflødige redaktører med arbeidet ditt; selektivitet er fremdeles nøkkelen for å etterlate et varig, positivt inntrykk, selv når en brikke blir avvist.

Mennesker som ønsker å ha et morsomt dikt skrevet om seg selv, eller et kjærlighetsdikt for å uttrykke hvordan de føler om deres betydningsfulle andre, eller til og med et sammenbrudddikt. Av denne grunn er bøker utgitt av tilskudd og forfengelighetspresser ikke kvalifisert for de fleste anerkjente bokpriser - inkludert akademiets. Hvis du vil bygge opp lyrikkpublikasjonene dine, må du huske å sjekke Writers Relief. Mange av nettstedene som virkelig betaler for poesi, får mange gode innleveringer og er bortskjemte med valg. Hvis du skriver fantasy-dikt, er dette et bra sted å starte. Hvis du leter etter en rask bli ordning, eller for å bli rik i det hele tatt, er dette sannsynligvis ikke den avenyen du vil reise.

Med disse suksessene under beltet begynner Stefan å booke taleoppgaver på litterære arrangementer og konferanser regionalt.

Artikler skal ikke være mer enn 2019 ord, og betalingsbeløpet beregnes ut fra mange faktorer, inkludert lengde og erfaring med emnet. Dette er et kanadisk magasin som tar imot alle slags dikt. Når du er godkjent, kan du begynne å skrive!

Publisert halvårlig betaler de en "nominell engangsavgift" for alle publiserte verk. Betalingen er kr50 per side med en maksimal utbetaling på kr250 per publisert innsending. Men markedet er lite og ganske mettet. 50 per linje (kr40 minimum); publisert prosa tjener kr0.

Anandbliss

Amazon i seg selv kan også være verdt å vurdere på grunn av Kindle Unlimited-programmet. Ingen kan markedsføre for “alle”, så vurder de fem “Ws” for å beskrive mennesker som kan kjøpe poesien din: Hvis du sender inn dikt som publikasjonen ikke vil ha, uansett hvor godt de er skrevet, kaster du bort tiden din og din. De er få og langt imellom, men vi her i Writers Relief vet at de eksisterer. Du kan skrive blogginnlegg sentrert rundt et bestemt tilknyttet selskap som knytter seg direkte til den større meldingen til blogginnlegget ditt. Med kraften på internett er det mer mulig enn noen gang å skrive din egen billett og bli uavhengig.

Noen mennesker ser på denne typen forfattere som å selge talentet ut. Disse menneskene tiltrekker seg hundretusener av tilhengere med arbeidet sitt. Den berømte kyllingsuppen for Soul-bokforlagene søker innleveringer for dikt til kommende bøker.

Du sender mest mulig innsending online via Submitable. De sier at for å tjene bare kr2. Hva er deres grunner til å ville poesi?

 • Mylderet av utskrivbare produkter stopper ikke med t-skjorter.
 • Til og med de mest kjente dikterne lærer, arbeider i forlagsbransjen, journalistikk eller på et annet felt.
 • Noe av det fine med dikterpublikasjoner er at de er relativt enkle å sende inn arbeidet ditt til.
 • Når du har mye mer kompetanse og erfaring med å skrive artikler om kvalitet, bør det være mye enklere å få betalt for å skrive.
 • Vil du jobbe for en veldedighet som støtter kunsten?
 • Dikt om gjenstander som disse kan være en flott måte å ikke bare skape mer bevissthet rundt arbeidet ditt, men kan gi unike gaveideer for andre, spesielt hvis du fokuserer på å lage dikt som passer til spesielle anledninger som morsdag, jubileer og bursdager.

Salgs

Mars for juni nummer. Tidsskriftet publiserer tre ganger hvert år, og de vurderer alle typer poesi. Hva kan være bedre, vil du kunne uttrykke deg, og du vil tjene penger på samme tid! Vi vil ha dikt fra fantasifulle og ukonvensjonelle forfattere; vi ønsker stemmer fra forskjellige perspektiver og bakgrunner. Poesien min hjelper __________ som ønsker ________ å få _________. Du kan sende inn upublisert arbeid i et sett på tre til fem dikt om gangen.

Det er flere.

Er Du Klar Til å Tjene Penger Som Dikter?

Som dikter har du en gave til å koble sammen økonomiske setninger som har emosjonell innvirkning. Penger er kanskje ikke alt i livet, men å være komfortabel med din økonomiske tilstand kan redde sunn fornuft. Dette gratulasjonskortselskapet betaler deg kr300 for eksklusive rettigheter til diktet ditt, eller kr50 for en gangs bruk i en bok. Dette innebærer konstant innholdsinnleggelse og et aktivt leserengasjement. Collins solgte 28 406 eksemplarer av Horoscopes. Eieren av Nairaland tjener for øyeblikket millioner av naira en måned gjennom sitt nettforum. Du får betalt etter at diktene er publisert.

Etter min ikke veldig ydmyke mening er denne destillasjonen av den litterære formen tegnet til de mest talentfulle forfattere i enhver tid. Et utmerket sted å lære å få betalt for å skrive er ved å se på andre frilansskrivingsider som virker vellykkede. Dette stedet fokuserer på mer fantasirettede poesiverk og andre prosasformer. Hvis du er som den gjennomsnittlige dikteren, nøyer du deg med kunnskapen om at du er poesi, som hjelper deg med å uttrykke deg, og tillater deg å være fornøyd når en litterær tidsskrift publiserer en av stykkene dine. Verket betaler kr50 for hvert dikt, selv om forskjellige temaer brukes i hver publikasjon, så sørg for at du skriver basert på et bestemt tema. Det er også et voksende marked i å være selvstendig næringsdrivende eller frilans for spillejobber som disse. Plowshares er et amerikansk litterært tidsskrift opprettet i 1971. Sett opp protokoller for innleveringsstandarder - Du må luke ut underarbeidet fordi manglende glansinnsats vil skade nettstedets rangeringer av søkemotorer.

Få fra kr50 til kr100 for hvert dikt. Men hvis du ser utover bokhandelen, kan du finne mange salgsmuligheter i markedssegmenter som kan vise seg å være veldig lukrative. ”De har både en online versjon av publikasjonen og en trykkversjon av publikasjonen. Med mindre du har nok av dine egne, må du ha gjestediktere. For eksempel har noen som søker etter et romantisk kjærlighetsdikt til sin partner til Valentinsdagen eller bryllupsdagen, et større behov og etterspørsel enn noen som bare er interessert i å tilfeldig lese nye dikt de oppdager på nettet.

Postnavigasjon

Det er uansett verdt det fordi jeg tjener penger selv når jeg sover og når jeg er på ferie. En god måte er å kontakte forfattere som skriver på beslektede områder diktene dine er basert på og se om de ville være interessert i å bruke diktet ditt i sine verk. Naturligvis gjør noen emner bedre enn andre. Betaling skjer ved publisering til en kurs på kr10 per linje (med en minimumsbetaling på kr300) og kr150 per side med prosa for første serierettigheter. Å delta i dem er en annen unik metode for å tjene penger som lyriker. Tjen 10 dollar for hvert publisert dikt. Det gjør det enkelt å bli hørt. Publiser en e-bok med poesien din.

Uansett hvilken av rutene du bestemmer deg for, er det viktig å bygge en sterk online tilstedeværelse. Hvis du sender dikt på mail, må du alltid legge ved en selvadressert, stemplet konvolutt for å få svar. Mange etablerte forleggere er med jevne mellomrom åpne for poesiinnleveringer rundt et felles tema (kjærlighet, død, vennskap, reise osv.) En del av å få navnet ditt ned er å få navnet ditt ut. I betalt frilansskrivearbeid, som i alle yrker, er presentasjon en viktig komponent. Dette kan være en flott måte å tilby en billig lyrikkskrivingstjeneste for folk som kanskje vil gi et dikt til en kjent til spesielle anledninger, for eksempel Valentinsdag, bursdager og merkedager. Dessverre har poesi i Nigeria ikke fått full oppmerksomhet som den fortjener.

De virker avslappet, men tilbyr også anstendig lønn - noen av favorittkvalitetene mine! En bestemt publikasjon kan bare søke dikt i en viss form (for eksempel villanelle) eller dikt om et trangt spekter av emner. “Overrask meg, gleder meg. Når du tenker på hvordan diktere blir fremstilt i populære medier, bor de aldri i store, italienske herskapshus i marmor eller kjører avanserte biler.

Christian Science Monitor

Å få publisert en diktbok er imidlertid notorisk vanskelig. Publikasjonen betaler 75 dollar for hvert dikt det blir. Leter du etter måter å tjene penger på nettet? Du kan tjene minimum kr50 for ethvert godkjent eller publisert dikt. For å få betalt for å skrive for IncomeDiary, må du fokusere på artikler om:

Det koster kr3 å sende inn en enkelt oppføring. Forsikre deg alltid om at diktet ditt er unikt. Mannen, fanget opp i sitt arbeid, sa bare "Nei" uten å slå opp. Noen publikasjoner krever en avgift for å bruke Submitterbar - vanligvis mindre litterære tidsskrifter. Det er noen viktige tips du kanskje vil ta med deg.

La arbeidet ditt tale for seg selv. Så ADN-konkurransen holder et sted i mitt hjerte som et eksempel på hvordan “lokalt og lite” kan være et springbrett. Les om hvordan vi tjener penger. Nå, vil det bety at du i utgangspunktet gir deg poesien gratis, i det minste tidlig. Poenget forfatteren prøver å kjøre hjem på er den utbredte appellen til Gibran ord. Fordi det er kundedrevet (både rangeringene du mottar og kravene du må oppfylle for å stige for andre jobber), er det viktig at du legger din beste fot fremover med hver oppgave du godtar. Du kommer ikke til å få betalt for å skrive poesi for de fleste magasiner, handelspuber, bedrifter eller blogger. Hvilken bedre måte å få en følelse av Rattle estetiske?

Boulevard Magazine

Det du kanskje ikke vet om meg, er at bakgrunnen min er innen kunst. Hvordan bli multimillionær, nyutdannet med en 3. Selvfølgelig, som med andre nettsteder som betaler for poesien din, må du sjekke ut retningslinjene for innsending for mer informasjon. Hvis en konkurranse krever leseavgift, bør du vurdere (a) om sponsoren er en ideell eller ideell organisasjon, og (b) om du føler at dens andre aktiviteter foruten konkurransen er verdt å støtte. Finn en liste over antologier/samtaler for poesiinnleveringer her. Denne episoden er sponset av Grammarly. De godtar bare innleveringer i løpet av høstsemesteret (september-november), så det er viktig at du bare sender inn diktene dine i løpet av denne tiden for å bli vurdert.

I stedet kan du opprette et tilknyttet markedsføringsside på omtrent hva som helst som interesserer deg.

Drømmer Og Mareritt

Sjekk ut online veiledning selskaper som tillater veiledere å lære studenter i å skrive fag. Dette er et Brooklyn-basert magasin som tar inn innsendinger gjennom Submittable. Selskapet betaler en flat kr15 per dikt. Det kan være vakkert, morsomt og kraftfullt, og bærer virkningen av 100 000 ord tommer i bare noen få nøyaktig valgte og plasserte ord. Hvem er den typiske leseren du hadde i tankene da du skrev lyrikken din? Bruk et dobbelt mellomrom mellom strofer.

Og ja, du kan tjene noen store penger bare ved å sende inn lyrikkarbeidet ditt, men før du blir spent vil det ikke være nok til å slutte på jobben din på heltid. Hvis du gjør det, er å lage og selge en elektronisk samling en enkel måte å tjene penger på. Du må kanskje delta aktivt i sosiale medier, administrere en e-postliste og markedsføre bloggen din. Klikk her for å bli med på MyPoints. Du kan fokusere på å undervise i diktskriving, men å legge til generell skriving kan være mer lønnsomt. De vil ikke handle; de vil suge opp poesi. Jeg leter etter arbeid som flytter, transporterer; brikker som får meg til å le, gråte, nikke på hodet i stille gjenkjennelse. Av respekt for diktere, gjør vi alt vi kan for å minimere responstiden.

Hvis du har et godt grep om lyrikkens regler og tror du kan hjelpe andre til å forstå hva det er som gjør et godt dikt, kan det være lurt å tenke på undervisning.

Poesimarkeder

Hvis du ber om at arbeidet ditt blir returnert, må du sørge for å ta med en stor nok konvolutt med tilstrekkelig porto. Samtidig kan dette gjøre det vanskeligere å få en god gjennomsnittlig score på arbeidet ditt. De godtar poesjonsinnlegg som er upubliserte og er 100 linjer eller mindre. Ikke bruk en skriftstil. Dette magasinet mottar tusenvis av innsendelser regelmessig, så det kan ta noen dager eller uker før swagbucks reddit gavekort fredag ​​swagbucks refererer og tjener swagkodedikt endelig blir godkjent.

Dette er stedet for deg. Bare husk at JK Rowlings første Harry Potter-tonehøyde ble avvist 12 ganger før hun fant et forlag. Send til antologier. Hver betaler ham noen hundre dollar, og han selger noen få bøker. Aksepterte bidragsytere betales kr50 per publisert side med en maksimal utbetaling på kr150.

 • Mange utgivere vil ha copyright på navnet ditt når de aksepterer boken din for utgivelse, men du kan foretrekke å fylle ut skjemaet og sende det inn før du sender inn arbeidet ditt.
 • Året 2019 markerer 35-årsjubileet for denne konkurransen - den jeg vokste opp med å lese i avisen hvert år, den jeg fulgte, der tidlige verker av tenåringsforfattere fanget min oppmerksomhet da jeg så deres bylines i bemerkelsesverdige publikasjoner år senere.
 • Og som du kan forestille deg, hjelper dette dem å drive boksalg, få betalt for å snakke konserter og sikre publiseringsavtaler.
 • Men heldigvis, ved å bruke tipsene ovenfor, kan du endelig slutte å være en sulten kunstner, og faktisk tjene litt penger ved å gjøre det du elsker.
 • Jeg vil at du skal vite at det er mange steder på nettet der du kan få betalte kontanter for å skrive poesi.
 • Noen ganger kan dette være kr100 eller mer for noen få prosa-linjer.

Nutankumarisinha

Du kan også skrive bøker og selge dem på nettet. Du kan bli betalt så mye som kr200 for noen av de aksepterte diktene dine. Eksperimentell poesi er fokuset på denne publikasjonen. Det er mange poesirelaterte ting på Etsy. De publiserer bare kjente skikkelser i lyrikkverdenen, som har samlet mange periodiske publikasjoner, bokbøker og småpressebøker og har fått et stort, lojal lesertall som sannsynligvis vil kjøpe dikterens bøker. Dette fordi ikke alle forlag er interessert i dikt.

Noen av stedene som vil betale deg er online grupper: Jeg anbefaler å publisere dem på nettet fordi publikum er hele verden på nettet. Du trenger en tykk hud for dette. For eksempel kan du selge lærbundne dagbøker med original poesi preget på baksiden. Utforsk gjerne denne listen over 153 måter å få betalt for å skrive for å øke sjansene dine for å gjøre det som en publisert forfatter. Du kan tjene dobbelt så mye (kr100) for dikt som er publisert i den trykte versjonen av publikasjonen deres.

Imidlertid fant jeg en artikkel mens jeg undersøkte denne episoden som sa at gratulasjonskortforfattere utgjør opptil 50 000 dollar per år. Den vil laste en liste over weblogger du kan publisere på. Imidlertid er det andre alternativer, som Nook. Mens han ikke skriver, begynner han arbeidet med tilskuddssøknader. Du kan ikke være i stand til å tjene penger ved å skrive gratulasjonskort, men du vil ha det bra å hengi deg fra musen din - og få betalt for det!

Bruk Etsy til å selge dikt

Lag en samling av poesien din, bestem pris og legg ut en lenke på nettstedet ditt for å markedsføre og selge din e-bok om lyrikk. Iwtl hvordan starte dagshandel., selv om mange tror at et daglig handelsoppsett krever topp og en heftig kapitalinvestering, er det egentlig ikke tilfelle. I en perfekt verden ville forfattere - spesielt kreative forfattere - alltid få betalt for å skrive dikt og historier. Publikasjonen fungerer spesielt bra for nye forfattere. Vil du bli rik?

Hei, som sidespørsmål, snakker du Hausa? Vi kunne bare glede oss over dette øyeblikket i det minste. Nettstedet tilbyr mange konkurranser med forskjellige temaer, men summen av de gir ut varierer etter hver enkelt. Det ser ut til at de leter etter litterær sakprosa i tradisjonelle og eksperimentelle stiler, for ikke å overstige 20 sider. Dette er på grunn av de tusenvis av dikt som sendes inn hver måned av andre forfattere.

Talende Engasjementer

Han gjorde det momentumet til album, videoer, bøker og mer. Og det er en ganske fin prestasjon. Du kan faktisk bli fri gjennom din kreative innsats! Mange slike presser eksisterer utelukkende med det formål å tjene penger på forfattere hvis arbeid ellers kan være upubliserbart. Alternativt kan du leie et sted og invitere folk til å delta.

Du skal faktisk være stolt av det. Lag et nettsted for diktene dine: Ikke alle sangene er dikt, og ikke all poesi bør settes på musikk, men de to kunstneriske feltene kan overlappe betydelig. Du kommer sannsynligvis ikke til å ha kunder som slår døren din, attraktive som drømmen kan høres ut. Husk i så fall at jo mer nisje de valgte emnene er, jo mindre blir målgruppene dine.

Disse vil lage unike gaver og skape ekstra markedsføringsmuligheter for deg. Jeg kjenner ideen, som mange av innleggene jeg har skrevet her, høres for godt ut til å være sant, men jeg lover deg, det er faktisk legit! Innlevering er begrenset til fire dikt for hver innsending. Hvordan formaterer du innsendingen din?

Lykke Til!

I henhold til retningslinjene forventer de imidlertid at arbeidet skal være innenfor den “gamle og nye poesien på engelsk og andre språk. Du kan bli overrasket over mylderet av litterære publikasjoner som er ivrige etter å betale ukjente forfattere for innholdet. Jeg tjener penger på diktene mine hver eneste dag, selv når jeg sover. Selv om de er åpne for å vurdere alle typer poesi, ber de deg om å vurdere å lese et nummer av Iowa Review før du sender inn et stykke for mulig publisering, slik at du kan få en forståelse av hva slags innhold de foretrekker. Tjen 10 til 50 dollar for et akseptert dikt i denne journal som er forfremmet som en ledende stemme i prosa og fiksjonens verden. Dette kan inkludere Facebook-grupper, Instagram, Snapchat, fora, Pinterest, og også kommentere nettsteder og blogger.

Har opplevelser av ideer du har prøvd? Etter at du har logget inn på kontoen din, må du klikke på 'Send artikkelen' -knappen i venstre sidefeltmeny. Denne online og trykte journalen godtar innleveringer hele året. Topp forex meglere som opererer i henhold til amerikanske forskrifter. Gi meg beskjed om tankene dine på HeyYoAva. De gir vanligvis retningslinjer og gir deg beskjed om hva de leter etter. Goodluck… Husk meg… Brooks Barker….

Det er alltid veldig viktig å først lese disse retningslinjene for innsending for hvert nettsted før du sender inn diktene dine. Folk begynte å legge merke til det, og en dag nærmet en fyr i en søppeldrakt seg ham og spurte om ett av verkene hans var til salgs. Temaene det gjelder inkluderer de rundt: Bortsett fra å tjene med diktene dine, kan du forbedre poesien din i prosessen. Av denne grunn må du sørge for å spesifisere om du vil at arbeidet ditt skal vurderes for “Online Versjon” eller “Utskriftsversjon. Som inspirasjon kan du sjekke ut dette skrivekurset fra Creative Live. Tro meg, det er absolutt ingenting galt i å tjene penger på dine kunstneriske bestrebelser. Noen magasiner er online, andre er trykte magasiner, men alle vil at innsendingen skal være unik, så send hver brikke til ett magasin, ikke legg den inn på din egen side, på Facebook eller hvor som helst, verken online eller i din egen utskrift materialer.

 • Jeg vil legge til flere måter i listen når jeg også brukte dem personlig.
 • Men husk at det ikke er noen skade i variasjonen.
 • Neste leseperiode går fra 1. oktober - 1. desember.
 • Men du bør se opp for inngangsbillettene og vite at du vil konkurrere mot hundrevis av andre diktere.
 • Ja, American Journal of Nursing vil godta innleveringer av dikt så lenge det gjelder sykepleie/helsevesenet.

Beste Nettsteder For Frilansskriving

Andre selskaper som betaler for dikt inkluderer: Og her er noen ideer som faktisk kan legge dollar i lommen på grunn av diktene dine. Har opplevelser av ideer du har prøvd?

For original kommentarer, fiksjon og poesi, betaler Contrary Magazine 20 dollar per forfatter. Derfor har jeg gått gjennom bryet med å skaffe deg de riktige nettstedene som betaler. Det er ingen betaling i verken kontanter eller publikasjonskopier. Hvis du velger å tjene til livets opphold ved poesi som går denne veien, kan det hende du må være fleksibel i det du skriver. Før du kan begynne å tjene penger på poesi, må du være med i en lokal poesigruppe eller et online poesjonssamfunn. Men dette kan være en flott måte å få tilbakemeldinger på og utvikle et interessert og engasjert publikum. Få kr40 for hvert dikt som er publisert. Komme i gang med gruvedrift av kryptokurser, du har nå jevnet ut spillefeltet! Problemet var å få ordet der om arbeidet ditt; det pleide å ta flere tiår for omdømmet ditt å spre seg.

Dikt utgis primært i litterære tidsskrifter og tidsskrifter som er tilknyttet høyskoler og universiteter. Send dikt via Submitterbar eller via sneglepost til Redaksjonsavdelingen, The Sun, 107 N. Visste du at det er mange mennesker som er profesjonelle låtskrivere og tekstforfattere? Når du leser retningslinjene, ber de om at du sender inn en sjanger og følger spesifikke retningslinjer, omtrent som disse andre selskapene. Boken din kan være tilgjengelig for Barnes & Noble, Amazon, itunes etc. Vi vil gjøre vårt beste for å svare innen syv måneder fra mottakelsesdagen, men er noen ganger tregere med å svare.

Moro for Kidz Magazines

For få år siden publiserte jeg min første bok med Lulu-plattformen og markedsplassen. Den virkelige måten å tjene penger på med kjærligheten til poesi er å starte en virksomhet basert på diktene dine. For sine konkurranser godtar de alle typer dikt, og de vurderer oppføringer på bakgrunn av originalitet og unikhet. Nei, du er ikke bare en tullete drømmer. Som du ser er det mange muligheter for å få betalt for å skrive.

Du kan sende inn maksimalt antall fire upubliserte dikt for hver innsending til dem. Vi vet selvfølgelig at du vil få betalt for poesien din. Se eksempler på poesien min nedenfor publisert på Hubpages. Eid av SparkPeople, et populært nettsted for forebyggende helsetjenester på nettet, og fokuserer på fitness og ernæring når hun er gravid og som foreldre. Bare noen få mennesker har faktisk gjort det. Du kan finne mange meddiktere og mange poesihubber du kan lese og kommentere.

 • Det er svært lite sannsynlig at utgivere vil akseptere lyrikkbøker i sitt arsenal sammenlignet med andre alternativer.
 • Tilbake på dagen publiserte jeg faktisk et bind av lyrikken til familien min som gaver på hjemmeprinteren.
 • Du eier opphavsretten til alt du skriver, uavhengig av om du registrerer det hos U.

Primær Sidefelt

Hvis dette fungerer er det mange nisjer du kan gå inn på, f.eks: Poesi som betaler er ikke utdødd - det er bare litt vanskeligere å finne. Noen av koblingene i dette innlegget kan komme fra våre partnere. Å redigere dikt kan være en flott måte å fremdeles fordype seg i poesi på, men gjøre det på den andre siden ved å kritisere og veilede andres arbeid. Du kan tjene opptil kr250 på ett publisert dikt.

Vinn En Poesikonkurranse Og Få Prispengene

De mest bemerkelsesverdige diktere er også forankret i andre kategorier som sangskriving, romanskriving, sang, skuespill etc. Det tar lengre tid å bygge opp ditt rykte enn det, men noen få år i Internett-tid tilsvarer årtusener før 1980. Arbeidet ditt må ikke ha blitt publisert andre steder på trykk eller online. Du kan sende inn opptil fem ganger hver måned, ett dikt per innsending, men hvis du vurderer, må du bare sørge for at det er 100% originalt og ikke kan finnes andre steder. Diktene de leter etter skal inneholde en spennende, morsom eller hjertevarmende historie skrevet i form av et dikt. En lyrikk og vers kan være en fin tempoendring som gjør at folk kan glede seg over å lese i små biter mellom sine travle timeplaner. Sendte innsendinger er gratis.

Hvordan Uavhengige Forfattere Promoterer Bøkene Sine

De fleste utgivere ser etter 3-5 dikt i en enkelt fil. Dessuten krever mange utgivere at du ansetter en agent og for å gjøre det, må du først finne noen som er villige til å ta deg på. La ut din indre gründer og musen din samtidig! Innleveringssiden fungerer foreløpig ikke, men du kan sende magasinet via e-post med adressen som er oppført på nettstedet. Begynn med å forberede diktet til publisering. For øvrig, bortsett fra måter å tjene penger på å skrive poesi på nettet, er det flere andre måter å tjene penger på nettet, for eksempel å se videoer på nettet:

La oss innse det, forlagene tilbyr i disse dager ikke tusenvis av dollar til dikt som ber dem skrive for dem. Dette er den normale veien til bokutgivelse i diktverdenen. Det er heller ingen lengdekrav. Det er mulig å sende poesien og få betalt, men som du ser vil det ta litt arbeid. Når det gjelder å selge det skrevne arbeidet ditt, dreier det seg i utgangspunktet om en veldig viktig ting: Dessuten tjener de fleste forfatterne under 500 dollar i året, og 90% av bøkene selger mindre enn 100 eksemplarer. Hvis boken er priset lav nok, vil de fleste kjøpe (og til og med be om en autograf). Jeg håper det ikke virker malplassert.

Jeg har for eksempel en personlig økonomiblogg og skriver frilans for en annen personlig økonomiblogg. Imidlertid er det noen nettsteder som hevder at du kan selge tekster til band på nettet. Du vil ha en enorm mengde hardt arbeid du trenger å gjøre før diktene dine begynner å generere inntekter. Den beste utjevneren er inngangsnivåarbeid. Tanken her er å lese offentlig, og deretter selge bøkene du har utgitt. Hvis porteføljen din inneholder andre skriverier enn poesi, bør du sjekke innleggene våre om hvordan du kan tjene penger på å selge noveller og hvordan du kan tjene penger ved å skrive. Beste amerikanske meglere som aksepterer amerikanske handelsmenn, enhver online Forex megler som åpner en online tradingkonto for en kunde, anmoder om bestillinger, driver en trading pool eller handler for andre på en skjønnsmessig konto, må også være registrert hos CFTC som enten en tilknyttet person eller AP, en introduksjonsmegler eller IB, en varepooloperatør eller CPO eller som rådgiver for råvare eller CTA. Hver spillejobb selger en bok til omtrent 10% av publikum, og publikum vokser med hver lesning.