7 Beste ASIC-gruvearbeidere 2019: Testet og testet med anmeldelser

Imidlertid vil du tjene mindre enn en krone per måned. Investorer bør bare investere i sky gruvedrift hvis de er komfortable med disse risikoene - som det sies, aldri investere mer enn du er villig til å tape. Med alle de nye gruvearbeiderne som kommer ut fra Bitmain og andre produsenter, kan du nå finne Bitmain Antminer S9 for en kul rabatt på plattformer som Amazon, eBay og andre tredjeparts forhandlere. Noen mynter bruker en enkel algoritme, mens andre bruker mer komplekse metoder av forskjellige grunner, for eksempel å legge til personvernforbedringer eller noe lignende. Hvis du er noen som er helt ny i verden av Bitcoin-gruvedrift og ivrig etter å hoppe rett inn, bør du bli kjent med noen av de store navnene i verden av produsenter av gruvemaskiner. Det er sikkert, men fremdeles enkelt å administrere og egnet for hyppig manipulering med utvunnet valuta. Ifølge et firmablogginnlegg kom Blockstream først inn i Bitcoin-gruvedrift på grunn av bekymringer rundt sentraliseringen av industrien tilbake i 2019. Forskjellen i strømforbruk er liten, men når det gjelder gruvedrift i stor skala, vil 16T-kanten øke driftsmessig lønnsomheten til en gruvedrift drastisk.

Selv om det er lønnsomt i storskala gruvedrift, vil det også komme de enkelte gruvearbeidere til gode.

Det stemmer - lysene som amerikanske forbrukere alene bruker for å dekorere hjemmene sine for anledningen, utgjør en gigantisk 6. Elektrisitetskostnader står for 47% av omsetningen. (3-8 RTH/s i felt) og kommer med et luftformende kjølesystem som gjør at rundt 88 brikker kan fungere sammen og til og med er nyttige for å holde gruvearbeideren i drift 24 timer i døgnet. Generelt er det tre former for ekstern gruvedrift tilgjengelig for øyeblikket: 0509 BTC før det tas hensyn til strøm. I tillegg er bergverksmaskinvaren rimelig, kraftig og effektiv. Strømforbruk:

Denne effektiviteten er langt bedre sammenlignet med alle andre produkter i sin prisklasse.

2 Svar

Gruvearbeidere i Avalon har alltid vært kjent for å være kvalitetsmaskiner som er effektive og produserer anstendige hashrater. 11 crypto-handelsverktøy sterkt anbefalt av coinsutra (ekspertvalg), du kan bruke ‘play crypto’ til å implementere strategier, for eksempel å implementere ekte CryptoHopper6 data og valutakurser. Denne målingen står for maskinens effektivitet. I stedet vil du finne gruvearbeiderens IP-adresse i nettverket ditt etter at den er koblet til ruteren, og så besøker du IP-en i nettleseren din på en annen maskin.

Halong hevdet at det var den kraftigste - og effektive - Bitcoin mining ASIC på markedet. Det kan endre seg hvis Bitcoins pris går opp, men hvis og når det vil skje, er det noen som antar. Totalt sett måler den 320x130x190mm som gjør det mulig å ha et pent arrangement når du kjører flere gruvearbeidere samtidig. Hovedårsaken er fordi de vil utvide virksomheten og vil kjøpe mer maskinvare raskere. For dem er det stille nok å være inne i hjemmet ditt, men ikke på soverommet ditt. Disse sjetongene kan koste kr3000 eller mer og er garantert å øke kostnadene ytterligere med hver forbedring og oppdatering. Det kan virke lett å bare snurre en gruvearbeider. Hash rate indikerer hvor mange forsøk på å løse en blokk kan maskinen gjøre per sekund.

Denne gruve maskinvaren har et enkelt grensesnitt som gjør det enkelt å betjene og praktisk å navigere selv for nybegynnere. Denne PSU er en av de mest effektive og er spesielt designet for å brukes sammen med bitcoin miner5s. Bitcoin mining er mye som et gigantisk lotteri der du konkurrerer med gruvedriftens maskinvare med alle i nettverket for å tjene bitcoins. Faktisk er det en hel pseudo-miljøvennlig brigade som tar sikte på å få den vanlige brukeren til å tro at Bitcoin-gruvedrift på en eller annen måte vil være dødens død. Det har siden blitt redusert bratt og er tilgjengelig fra Bitmain til 440 dollar (når det er på lager), pluss frakt. FPGAs erstattes nå av den nye tids applikasjonsspesifikke integrerte kretser (ASIC), som bruker mindre strøm og tilbyr raskere behandlingshastigheter sammenlignet med de tidligere tre. Henvisningsprogrammer og sosiale nettverk. Gruvearbeidere utviklet seg fra å bruke PC-er til GPU-er (grafisk prosesseringsenhet) og senere til FPGA-er (feltprogrammerbar gate-array) før de nådde sin nåværende tilstand med ASIC (applikasjonsspesifikk integrert krets) gruvedrift.

Steder i Afrika hvor du kan finne en minibank for Bitcoin

Med den høye TH/s er den den kraftigste ASIC-gruvearbeideren. Nå som du har valgt din potensielle gruve rigg, her er en guide for hvordan du kommer i gang. Selv om den har en oppfølger som venter et sted i vingene, tilbyr den for tiden den beste ytelsen per watt av en hvilken som helst Bitcoin gruvedrift. Bortsett fra å lage ASIC-gruvemaskiner, opprettet og driver Bitmain også to gruvebassenger for Bitcoin miner5s over hele verden, den populære AntPool og BTC. Analytikere spår at de neste årene vil se levedyktigheten til ASIC-brikkene siden det ikke er slike planer eller teknologier som kan erstatte brikkene innenfor energirammen. AvalonMner 741 kan generere rundt 0. Det er mulig å oppgradere S5s hashrate, først og fremst ved å øke frekvensen (også kjent som overklokking), men dette øker gruvearbeidets kraft- og kjølebehov.

Det har siden blitt en av de mest populære Bitcoin-gruvearbeiderne og dominerer markedet med tillatelse av det lave strømforbruket sammenlignet med S5.

Det Rette Stedet For Dataene Dine

Så hvordan fungerer det? Dette knuser Bitmains flaggskipsmodell, Antminer S9, som har en strømforbruksklassifisering på 0. Nye S5-er sendes fra Bitmain i Kina for 413 dollar, selv om det kan være en ventetid før lager blir tilgjengelig.

Bitmain Antminer V9

For å si det enkelt, er den mest effektive gruvearbeideren den beste. 5 GH/s som er litt over kr1 per år. Utgitt i november 2019, leverer Bitmain Antminer S15 en imponerende hashhastighet på opptil 23 terahash per sekund.

Selv om du kan øke hastigheten på en ASIC, vil det føre til et høyere strømforbruk og svikt i utstyret, spesielt hvis det har et vanlig kjølesystem. ASIC er dedikert til en spesifikk oppgave, så hvis det er for gruvedrift, er det den eneste jobben den kan gjøre. Sørg for å lese readme på github siden det sannsynligvis er over 10 sider med informasjon om hvordan du bruker denne gruveprogramvaren. Etter levering kan du umiddelbart begynne å tjene penger.

Bitmain er også ansvarlig for to av de største gruvebassengene rundt: I tillegg til å være bra for de som er bekymret for prisen på minenhet, er Antminer T9 + ideell når det er plass. Etter det må du bare koble til kontrolleren og koble kablene til Avalon 741-riggen.

Den bruker DM8575 GHS-brikke som bruker rundt 0.

Hva du bør tenke på når du velger maskinvare for Bitcoin-gruvedrift

Det er måter, alt fra enkle til ekstreme, å håndtere overklokkingsbyrdene. AntMiner T9 er nok en Bitcoin mining-maskinvare som er litt dyr i forhold til S9. Halong er mest kjent for å være involvert i to kjente parter: Selv om det kan være en god del av endringen, vet du at du gjør et kvalitetskjøp når du kjøper med Ebang. 51 legitime måter å tjene penger på nettet, hva med en tjeneste som er sunn for lommeboka og midjen? Det er mange fordeler med å bruke sky gruvedrift for bitcoin.

Dette er den viktigste faktoren som virkelig avgjør om gruvedrift av bitcoin er verdt det eller ikke. Dette kobler gruvearbeideren automatisk til Ethernet-kabelen. Imidlertid må medlemmer av et basseng betale et gebyr til en operatør av bassenget, prisen på avgiftene er vanligvis rundt 0 og 2% av den mottatte belønningen. Spesielt fra slutten av november 2019 har det gått gjennom flere månedlige økninger. Robustheten til Bitcoin's sikkerhet kommer fra dens desentralisering.

Gruvearbeideren legger også til muligheten til å laste ned en egen GUI som bare fungerer med denne spesielle gruveprogramvaren. Bitcoin-gruvedrift krever ikke bare mye elektrisk kraft, men også et spesielt sted for en maskin ettersom gruve rigger er støyende og avgir mye varme. Det er imidlertid interessant å merke seg at brukte bitcoin miner5s kan bli funnet på Amazon og eBay for en ganske betydelig rabatt, med noen populære modeller som går for så mange hundre dollar. Bookmap, det er også en av de første som tillater automatisk handel med bitcoin og andre cryptocurrencies. Produsert av Halong gruvedrift, hashhastigheten for Dragonmint T1 topper ved 16 TH/s og krever 1600 W strømforsyning. Dragonmint T1 strømforbruk når imidlertid bare 0. Hva er gruvedrift? Over er en Bitmain S9 gruvedrift Bitcoin og hjelper til med å sikre deg til Blockchain-nettverket!

Bitmain S17 Pro

ASIC-er er designet kun for å løse Bitcoin-blokker. Et antall foretrekker dette fordi det er rimelig, effektivt og kraftig. Halong hevder å ha brukt over 30 millioner dollar på å utvikle dette dyret til en enhet! Den økte vanskeligheten med bitcoin-gruvedrift fører til reduserte fordeler med gruvedrift av bitcoin. Kjøpe gruvearbeidere eller har de installert? En liste over PSU-karakterer kan bli funnet her.

MultiMiner bruker den underliggende gruvemotoren (BFGMiner) for å oppdage tilgjengelig gruvedrift og presenterer deretter en intuitiv skjerm for å velge myntene du vil gruve. Med Bitcoin-nettverkets nåværende vanskelighetsgrad gir det ikke lenger økonomisk mening å kjøre en SP20 gitt den lave effektiviteten. Det er bare gjennom de beste asic gruvearbeiderne at Bitcoins blir lagt til lommeboken din (med mindre du kjøper bitcoins). Ombordtemperatur må holdes under 80 ^ C/175 ^ F. SP20s 120mm-vifte er roligere enn modellene i enten SP10- eller SP30-modellene. Arbeidet er registrert i skift, og 99 prosent av gruveinntekten blir utbetalt til brukerne.

0631 BTC før strøm koster. De som aldri har utvunnet Bitcoin før. Disse GPU-ene finnes ofte på avanserte spill-PC-er. AvalonMiner 741 Alle ASIC-gruvemaskiner med Avalon-navnet er stolt produsert av Canaan Creations i mange år. Denne strengen er kjent som en hasj.

Lønnsomhet

Avalon 741 har et sett med LED-lys som indikerer maskinvarens status om det er inaktivt, aktivt, overopphetet eller til og med mislykkes. Fra 1050W den trekker fra veggen, klarer den bare å produsere 3. Nummer én på listen over beste ASIC-gruvearbeidere er Dragonmint T16. Nesten hvilken som helst maskin i verden kunne gruve Bitcoin den gang. Dette tar omtrent fire år å fullføre.

Avalon 741 kommer med et kraftig og hullete pakke med 88 brikker, noe som bare er fornuftig ettersom denne maskinen krever mer kjølekraft. Det er usannsynlig at S5 noen gang gir overskudd, så det er vanskelig å begrunne kostnadene for å kjøpe en ny. For å gjøre dette brukes komplekse datamaskinenheter for å sjekke transaksjonene og kringkaste dem til andre datasystemer over hele verden. I likhet med Shark mini, er dette en godt bygget enhet for gruvedrift som kommer med en rekke konfigurasjonsalternativer. APW3 krever minimum 205 volt for å fungere og leveres ikke med den nødvendige 16A strømledningen.

Vi tror på å tilby de beste verdi-for-pengene-produktene for å være tilgjengelige for de fleste gruvearbeidere. Vi verdsetter vår redaksjonelle uavhengighet og baserer sammenligningsresultatene, innholdet og vurderingene våre på objektiv analyse uten skjevhet. 6 hemmeligheter for å finne de beste dagene for aksjer. Enheten produserer omtrent 1 GH/s for hver 0. Siden Bitcoins pris og vanskeligheter stadig endres, er det viktig å kjøre detaljerte beregninger før du bruker penger på en gruvearbeider. Gruvebrikkene laget av Ebang benytter seg av 14 nm-teknologien, og dette hjelper sjetongene til å skyve ut en hashhastighet fra 6.

1600W PSU og doble vifter 1480W @ 240V ved omgivelsestemperatur 25 ° C.
  • Så ja, dette er veldig nytt i markedet, og du kan forvente at det skal være bedre enn de som er i markedet i over ett år allerede.
  • Du kan lese mer om dem på bitcoin wiki og bestemme hvilken du heller vil bruke.
  • Å velge feil maskinvare kan koste deg mer penger å betjene enn mengden av midler du tjener med å gruve Bitcoin med den.

Hvordan Kan Du Starte Gruvedrift?

I stedet kan du gå til lavkostnadsopplæringen som er tilgjengelig på internett. SP20 kobles bare til via Ethernet. Noe av det beste med å få AvalonMiner 741 er enkel installasjon og bruk. 4 pund i vekt og dens dimensjoner er på 13. Gjennom årene har det blitt utfordrende å fullføre den matematiske beregningen som er nødvendig for å legge en blokk til Bitcoin's blockchain. Når du ser på å kjøpe noen maskinvare for gruvedrift av Bitcoin, er det flere faktorer du bør tenke på og huske på. Noen nettsteder finnes, som WhatToMine, som kan hjelpe deg med å beregne lønnsomheten ved å utvinne en hvilken som helst mynt med tilpassbare felt der du kan sette ditt eget hashrate. Jo bedre maskinens hastighet har, jo raskere og enklere vil den kunne hjelpe med å finne og løse blokker.

Bitmain Antminer D3

For bassengavgift brukte jeg den vanlige 2% -avgiften som er å finne i de fleste bassenger. Selv om Antminer S5 kanskje ikke er den nyeste versjonen som andre modeller - S7 og S9, er funksjonen forbilledlig. Når vi snakker om effektivitet, er S9 spesielt den mest effektive gruveutstyret som er tilgjengelig. Tilbake i 2019 ble alt utstyr med 14 Th/s ansett som den beste gruvemaskinvaren for Bitcoin. Det hjelper til og med å holde gruvearbeideren i gang til enhver tid. Alt du trenger for å komme i gang med denne gruvearbeideren er å laste ned enhetens firmware, koble til kontrolleren og koble kablene til enhetens rigg. En ting å merke seg er at underklokkering av S5 er vanskelig uten en spesiell, 9 Volt-kapabel PSU. Ohmydosh, og det er en distinkt konkurransefortrinn for handel med plattformer for detaljhandel, som kan kreve at brukerne legger inn varene sine om gangen. CCMiner er definitivt en av mine favorittprogrammer for NVIDIA GPU-gruvedrift.

Denne unike synergien gir den beste opplevelsen for de som er interessert i gruvedrift, og vi ser frem til å ha et langt og velstående forhold. Som sådan kan ikke sjetonger sammenlignes direkte. Utviklingen fortsetter med introduksjonen av FPGA Mining Hardware som brakte et redusert strømforbruk som brukes av maskinvaren. Når du kommer til gruvearbeiderens nettportal, vil du kunne finjustere noen av innstillingene og deretter gå videre til neste trinn, som får den til å bli satt opp med favorittbassenget ditt. Så snart du velger et gruvebasseng, kan du registrere deg på nettstedet og angi kontoen din.

Vil du bare ha Bitcoins?

50 TH/s Strømforbruk: Det krever imidlertid minimum 205 volt for å operere. Innosilicon er et maskinvarefirma med designteam i Kina og Nord-Amerika. Innosilicon er stolte av å tilby lave kostnader, høye ytelser, fullstendig tilpassbare løsninger kombinert med prisbelønnet kundedesignsupport.

Det gir en enklere måte å handle gjennom globale børser som KuCoin, IDEX, Changelly, Cryptopia, ChangeNow og Changer uten å opprette en konto på dem. Bitcoin kontrolleres ikke av noen sentral organisasjon, bank eller myndighet. De er et godt valg hvis du bare vil lure med Bitcoin-gruvedrift og gruvearbeidere som Antminer S9, S7, S5, Antminer R4, SP20 og Avalon6 er for dyre for deg. Dette er en prosess utført av datamaskiner med høy kraft (også kjent som noder), som løser kompliserte beregningsmessige problemer. Er GPU-gruvedrift død?

Desktop lommebøker.

Andre Språk

Disse er som følger: Det er en rekke variabler du må ta i betraktning når du velger mining mining hardware: (Litecoin, Bitcoin) uten anstrengelse. De beste gruvearbeiderne i ASIC avviker i størrelse, mengde strøm de trekker og deres evne til å løse spesifikke oppgaver (algoritmer av arbeid). Dato for batch 2 er planlagt til januar. R4 ble utgitt i august 2019.

S9 er også veldig enkel å konfigurere som til og med en nybegynner kan enkelt konfigurere den. Å være en Bitcoin gruve rigg med en så høy hash rate, ville du tro at det ville være et mareritt å sette opp. Husk at denne beregningen aldri vil være 100% nøyaktig siden du ikke kan vite med sikkerhet den nøyaktige vanskelighetsmåling for øyeblikket, eller hva som vil skje med Bitcoin-prisen i uken fra i dag. Dette er den viktigste sikkerhetsfunksjonen i Bitcoin (og andre cryptocurrency) nettverk. S7-LN ekskluderer også en ledning. Så gruvearbeideren som får det riktig først får belønningen.

Bitcoin kan tjenes ved å kjøpe dem ved å bruke dollar eller andre valutaer, ved å selge varer eller tjenester og motta betalinger via bitcoin eller, ved en av de mer dyktige metodene, bitcoin mining. Du kan overføre Bitcoin direkte fra din Bitcoin Wallet til enhver utveksling. Ema 8/20, hver og en er forskjellig, og ikke alle er for alle. Imidlertid omtrentlig pris for 4. Mens ASIC har et topphastighet på 53 TH/s, må du til tider kjøre det i lavere modus for å forhindre overoppheting. Hvis du holder temperaturen ombord under 60 ^ C/140 ^ F, forlenger S5s levetid.